A falu fejlesztésének előre mozdítása a cél - Tés

László Anita
Nyomtatóbarát változatOldal küldése ismerősnek

Lippert Ferenc, Tés településen, 2015. október 8- án, egy kötetlen beszélgetésre invitálta mindazokat a helyi köztiszteletben álló személyeket, akik aktívan részt vesznek a települést érintő ügyek döntéshozatalában. Találkozója célja: közös gondolkodás a falu fejlesztésének előre mozdítása érdekében. Mit tudnak a falusiak egyenként hozzá tenni a falu fejlődéséhez.

Településen sok szakember él és sokan ajánlották fel segítségüket a település előre mozdításának érdekében. Pl.: Hivatásos sofőrök – fuvarozást, Grafikus – Utca táblák és új falu zászló tervezése, Építési vállalkozók - anyagbeszerzés, Agrár vállalkozók – gépesített munkaerő biztosítása. Több falusi biztosít saját virágoskertjéből virágokat a tavaszi Virágos Tés programhoz, stb.
Településünk önkormányzatának testülete nagy örömmel fogadta a segítőkész falusiak felajánlásait és a továbbiakban is tervezzük hogy tartjuk a kapcsolatot a falusiakkal és fórumainkon kötetlen beszélgetéseken még több segítőkész emberrel tudjuk fel venni a kapcsolatot a közösség érdekében.

 

A műhelytalálkozót szervezte és az összefoglalót készítette: Lippert Ferenc

Nyomtatóbarát változatOldal küldése ismerősnek